Videoclip party

Nieuw en voor veel mensen nog onbekend is de videoclip party op een scherm van 120 inch. Hierin komen de artiesten “bij wijze van” optreden op uw feest. Niet alleen recente hits maar ook opnames/videoclips uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s komen voorbij. Voor veel mensen een nostalgie die de goede oude tijd doet herleven. Tevens nodigt de videoclip party uit om eens lekker te gaan swingen.

Tijdens de videoclip party bestaat is de mogelijkheid om foto’s die tijdens het feest gemaakt zijn direct op het 120 inch scherm te presenteren. Het is ook mogelijk om tussendoor foto’s of filmpjes uit het verleden of filmpjes te presenteren.

Het te plaatsen scherm is tweeledig, wanneer er voldoende ruimte is kan de projectie via de achterkant plaatsvinden. De beamer wordt aan de achterkant van het scherm geplaatst zodat men geen beamer meer ziet maar alleen het projectiescherm. Indien er niet voldoende ruimte is zal de projectie op het scherm via de voorkant plaatsvinden.

Het 120 inch scherm heeft een breedte van 240 cm en een hoogte van 180 cm en wordt gemonteerd aan statieven. De statiefhoogte is 270 cm.