Prijzen

Voorafgaand aan het feest wordt duidelijk afgesproken wat de totale kosten zijn zodat u als klant precies weet waar u aan toe bent.

Op de site staan geen prijzen vermeld omdat de wensen en de mogelijkheden heel divers zijn. De prijs is van diverse factoren afhankelijk, zoals tijdsduur, aantal personen, reisafstand, grote van de ruimte(s) in combinatie met een eventuele videoclip party en/of fotoservice.

In de afgesproken prijs zitten alle kosten zoals een persoonlijk gesprek met uw wensen, de te plaatsen apparatuur, transportkosten, opbouwen en afbreken installatie, en de tijd die dj Frenk moet draaien. Tijdens de avond is het mogelijk, om in onderling overleg, dj Frenk voor langere tijd te boeken.

dsc_0427

Korting/Actie

Onderstaand enkele nu geldende kortingsacties (de kortingsactie kan niet gecombineerd worden met een tweede kortingsactie):

  • Indien u dj Frenk drie maanden van te voren boekt krijgt u 5% korting
  • Indien u dj Frenk zes maanden van te voren boekt krijgt u 10% korting
  • Indien dj Frenk minimaal vier dagen of avonden geboekt wordt door eenzelfde ondernemening of vereniging binnen hetzelfde kalenderjaar dan krijgt u vanaf de vierde dag of avond 15% korting. (De dagen of avonden hoeven niet aaneengesloten te zijn om in aanmerking te komen voor korting, er dient echter iedere keer minimaal voor de medium set gekozen te worden!).