Muziekkeuze

Er zijn net zoveel wensen als mensen. Dit houdt in dat ieder feest toch weer anders is wat muziekkeuze betreft.

De muziekcollectie is zeer uitgebreid en bevat zo’n 25000 nummers met muziek voor jong en oud, van echte soul tot disco en van Nederlandstalig tot de beste rockklassiekers en meer zoals muziek:

  • Van de begin jaren 50 tot 1965 voordat er een officiële hitparade was.
  • Bijna alle singles van de Top 40 van 1965 tot anno 2011.
  • Limburgstalige en Duitstalige muziek
  • Vastelaovesmuziek
  • Piratenhits

Er bestaat de mogelijkheid om tijdens een kennismakingsgesprek de invulling van de avond, zoals de muziekkeuze, de eventuele openingsdans e.d. te bespreken. Het is ook belangrijk om aan te geven wat u niet wilt horen zodat er geen “nare” herinneringen boven komen tijdens het feest.

Over het algemeen wordt in het begin van het feest muziek gedraaid die lekker in het gehoor ligt en op een lager volume gedraaid. Hierdoor krijgt iedereen de gelegenheid om de felicitaties over te brengen en lekker bij te kletsen met de gasten. Verder worden verzoekjes van de gasten tijdens de avond zoveel mogelijk ingepast en gedraaid.

Tijdens de avond komen de eventueel vooraf besproken nummers voorbij en het volume zal langzaam opgeschroefd worden om lekker te kunnen (stijl) dansen, te springen en een polonaise te lopen om er een knalfeest van te maken.